## NHS Estates and Facilities Forum 2024

## Tuesday 3 September 2024 9.25am – 4:00pm

## Leeds

## Outline agenda

Time	Session
8:30	Registration and refreshments
9:25-9:45	Chair's welcome and keynote
20 mins	Jacqui Rock, Chief Commercial Officer
9:45-10:15	Introductory remarks and keynote
30 min	Simon Corben, Director of Estates and Head of Profession, NHS England (confirmed)
10:15-10:35	Keynote
20 min	Department of Health and Social Care speaker
10:35-11:00	Keynote
25 min	Mark Chivers, Government Chief Property Officer, Cabinet Office (confirmed)
11:00 – 11:30	Morning break: Poster presentations, networking and refreshments
30 min	
11:30-12:35	Breakout sessions (1) chaired by Riana Relihan and Sue Hardy
65 mins	Delegates will go to both sessions, 30 min each + 5 mins to move rooms:
	- Infrastructure incident/failure tracking, led by Jo Dolby, Jeremy Smith,
	Tom Myers
	- Hospital food, led by Emma Brookes, Phil Shelley
12:35 -13:20	Lunch break: posters and networking
45 min	
13:20 – 14:25	Breakout sessions (2) chaired by Riana Relihan and Sue Hardy
65 min	Delegates will go to both sessions, 30 min each + 5 mins to move rooms:
	- Hard FM Accreditation of AEs and APs, led by Fiona Daly, Kay Mulcahy,
	Simon Picking
	- ICS strategies, led by Matt Ward
14:25 – 14:45	Feedback: Key messages from breakout sessions
20 min	Riana Relihan, Sue Hardy, Fiona Daly
14:45 – 15:15	Afternoon break: Poster presentations, networking and refreshments
30 min	
15:15 - 15:45	Motivational speaker
30 min	Matt Dawson MBE, Healthcare Ambassador for Sodexo and Rugby World Cup
	Winner (confirmed)
15:45 – 16:00	Closing remarks
15 min	Chair (+ Simon Corben and Fiona Daly)
16:00	Networking and refreshments
onwards	